Det finnes ingenting bedre enn å tilbringe hele dagen ute med hesten din – i stallen mens du pusser seletøy, eller på tur i naturen mens dere galopperer mellom trærne i skogen. Å arbeide med hest innebærer mye fysisk arbeid og frisk luft – om du rir på ridebanen eller i naturen, til og med om du bare tilbringer tid i stallen! Da er det deilig å kunne slappe av etterpå, på stranda eller i hagen om det er varmt om sommeren, eller kanskje inne med en varm kopp te og pakket inn i et deilig teppe når det er kaldt om kvelden!

Hva kan man gjøre etter ridningen?

Når man har vært ute med hesten hele dagen, og endelig er ferdig med arbeid og slit, er det deilig å slappe av og finne på andre ting etterpå – rett og slett koble av litt. Dersom du liker å holde deg i aktivitet, og streber etter å holde deg i god rytterform, kan du prøve yoga for ryttere – dette gjør deg mer kroppsbevisst og gir mer kontakt med kjernemuskulaturen. Dette vil hjelpe deg stort i hverdagen, men også når du er tilbake i salen. Det finnes flere ulike treningsprogram du enkelt kan gjennomføre hjemme for bedre sits og smidighet!

Inneaktiviteter etter ridningen

Allikevel finnes det ingenting mer behagelig enn å slå seg ned på sofaen med en god film eller serie og kanskje noe godt å spise, når du er sliten i musklene etter en hel dag ute på hesteryggen. Da er det fint at du alltid kan finne noe spennende å gjøre inne også! Det finnes en rekke inneaktiviteter for både store og små – du kan for eksempel perle, prøve strikking med armene eller prøve lykken på et spennende nettcasino! Spill på spilleautomater eller ulike bordspill, og vinn gevinster du kan bruke både på deg selv og hesten din.